Francien’s 50th anniversary

Jubileum Francien

Welkom op mijn jubileum pagina!

Ik kan het zelf nauwelijks geloven, maar dit jaar is het precies 50 jaar geleden dat ik mijn eerste tekeningen publiceerde. Ik was nog niet eens klaar met de kunstacademie, toen ik een illustratiewedstrijd won en een heus sprookjesboek mocht illustreren: Het vrouwtje van Stavoren. Het werd over de hele wereld uitgegeven. Wat was ik trots!

50 jaar verder heb ik letterlijk duizenden tekeningen gemaakt, de laatste decennia vooral van mijn zo geliefde katten. En dat allemaal dankzij de mensen die me al die jaren hebben gesteund. Dankzij jullie dus! Heel erg bedankt daarvoor. Fantastisch om dit bijzondere jubileum heel 2022 samen te kunnen vieren.

Liefs,
Francien

De nieuwste jubileum producten

Jubileum Francien

Franciens Katten Jubileumjaar

Al 50 jaar lang genieten we van al het moois dat Francien voor ons heeft getekend. En dat is veel! Want hoewel de meeste mensen haar vooral kennen van haar kattentekeningen, heeft ze veel meer soorten illustraties gemaakt. Boekomslagen bijvoorbeeld, en tekeningen voor allerlei tijdschriften in binnen- en buitenland.

Voor het weekblad Margriet schreef en illustreerde Francien ruim 14 jaar haar welbekende column over haar katten. Die zorgde voor haar doorbraak bij het grote publiek.

Ook Franciens Kattenagenda is écht een begrip. Die staat inmiddels al meer dan 25 jaar staat in de top 3 van best verkochte agenda’s van Nederland. Dat is toch wel heel bijzonder!

Om dit heuglijke feit te vieren, roepen we het jaar 2022 uit tot het ‘Franciens Katten Jubileumjaar’. Met veel leuke jubileumproducten, acties en activiteiten gaan we een feestelijk jaar tegemoet.

En we kunnen je alvast verklappen: er zit veel leuks aan te komen, dus houd de nieuwsbrief goed in de gaten!

Volg Francienskatten op instagram!

[instagram-feed feed=1]